• Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a anunțat vineri că l-a ales pe Jeff Zients pentru a-l înlocui pe Ron Klain în funcția de șef de cabinet al Casei Albe.
  • „Sunt încrezător că Jeff va continua exemplul lui Ron de conducere inteligentă și constantă, în timp ce noi continuăm să muncim din greu în fiecare zi pentru oamenii pe care am fost trimiși aici să îi servim” , a spus Biden.
  • Între ianuarie 2021 și aprilie 2022, Zients a ocupat funcția de consilier al președintelui și coordonator al pe problematică de Covid de la Casa Albă.

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a anunțat vineri că l-a ales pe Jeff Zients pentru a-l înlocui pe Ron Klain în funcția de șef de cabinet al Casei Albe, conform Baha News.

Când am candidat la alegeri, am promis să fac guvernul să lucreze pentru poporul american. Asta face Jeff. O mare sarcină care îl așteaptă este acum punerea în aplicare eficientă și corectă a legilor pe care le-am obținut” , a declarat Biden într-un comunicat.

Sunt încrezător că Jeff va continua exemplul lui Ron de conducere inteligentă și constantă, în timp ce noi continuăm să muncim din greu în fiecare zi pentru oamenii pe care am fost trimiși aici să îi servim” , a adăugat el.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Între ianuarie 2021 și aprilie 2022, Zients a ocupat funcția de consilier al președintelui și coordonator al pe problematică de Covid de la Casa Albă.