• Președintele SUA a vorbit într-o conferință de presă despre starea economiei
  • El susține că trebuie acționat rapid ca să evite agravarea situației
  • Biden pregătește un pachet de 1.900 de miliarde de dolari pentru redresarea economiei

America încearcă să se pună pe picioare după pandemie, iar Joe Biden a anunțat primele măsuri. Nu se va baza pe ajutorul republicanilor în planul său în valoare de 1.900 de miliarde de dolari.

Joe Biden, președintele SUA: „Este un pachet mare și curajos și este răspunsul real la criza în care ne aflăm. Planul meu va crea mai multe slujbe, va duce la o creștere economică și ne va face să fim competitivi cu restul lumii. Avem unelte să reducem suferința din această țară. Trebuie să alegem să le folosim. Este momentul să acționăm.”

Biden și aliații săi democrați au pus la cale planul de bătaie. Un pachet pentru redresarea economiei în valoare de 1.900 de miliarde de dolari. Joe Biden nu s-a abținut și a criticat atât ce s-a întâmplat în mandatul lui Trump, cât și absența unui sprijin din partea republicanilor cu privire la pachet.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Joe Biden, președintele SUA: „Să le spun (oamenilor) că nu avem bani pentru a le alina suferință, pentru ca toți să fie angajați, pentru a vaccina America. După ce 8.000 de miliarde de dolari deficit din cauza cheltuielilor din ultimii ani, o bună parte dintre aceștia ajungând la cei mai bogați oameni din țară. Asta nu e nici adevărat, nici necesar. Nu vă faceți griji, rezistați, lucrurile vor fi mai bune. Vom ținti mai jos. Așa că totul va va dura mai mult. Cam până în 2025. Acesta este mesajul republicanilor.”