• Biden a declarat miercuri că Putin se află într-o „poziție incredibil de dificilă” în Ucraina și că nu mai are alte opțiuni decât încercarea de a „brutaliza” civilii pentru a-i determina să se predea.
  • „Cred că Vladimir Putin se află într-o poziție incredibil de dificilă” , a declarat Biden reporterilor la Casa Albă. „Se pare că singurul instrument pe care îl are la dispoziție este să brutalizeze cetățeni individuali din Ucraina, cetățeni ucraineni, pentru a încerca să îi intimideze să capituleze”.
  • Comentariile lui Biden au fost făcute la câteva ore după ce Putin a semnat un decret privind introducerea legii marțiale în regiunile Donețk, Kherson, Luhansk și Zaporojie – recent anexate de la Ucraina.

Președintele rus Vladimir Putin se află acum într-o „situație incredibil de dificilă” , potrivit declarațiilor făcute miercuri de Joe Biden, întrebat de reporteri despre impunerea legii marțiale în teritoriile ucrainene recent anexate de Moscova, scrie Reuters.

S-ar părea că singurul instrument care i-a mai rămas este să îi persecute pe cetățenii ucraineni” pentru a-i „intimida să se predea, dar nu asta vor face” , a declarat el de la Casa Albă.

Comentariile lui Biden au fost făcute la câteva ore după ce Putin a semnat un decret privind introducerea legii marțiale în regiunile Donețk, Kherson, Luhansk și Zaporojie – recent anexate de la Ucraina.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP