• Donald Trump a dat de înțeles că își dorește să candideze în anul 2024 pentru funcția de președinte.
  • Acesta susține că alegerile din 2020 au fost furate și că a pierdut pe nedrept.
  • Joe Biden ar fi încântat de o „luptă” între el și Donald Trump.

Joe Biden a spus că va fi „foarte norocos” în cazul în care Donald Trump va decide să candideze împotriva sa la alegerile din 2024.

Comentariul actualului președinte al Americii a fost făcut în timpul unei conferințe de presă ce s-a ținut în Bruxelles, la sediul NATO. Discuția a luat naștere în urma îngrijorărilor „larg răspândite în Europa” despre posibilitatea revenirii lui Trump în funcția de președinte, date fiind dezacordurile dintre el și NATO.

„(La) următoarele alegeri, aș fi foarte norocos dacă același om ar candida împotriva mea”, a spus Joe Biden, conform USA Today, citat de MSN.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

În același timp, Donald Trump continuă să spună că acesta a pierdut alegerile, deoarece acestea au fost furate. În ciuda faptului că nu și-a exprimat în mod clar dorința de a participa la alegeri din nou, fostul lider de stat a dat de înțeles că vrea să revină la conducerea Statelor Unite ale Americii.

Donald Trump a dat-o în judecată pe Hillary Clinton

Fostul președinte american Donald Trump a dat-o în judecată pe Hillary Clinton și pe alți câțiva democrați, acuzându-i că au încercat să fraudeze alegerile prezidențiale americane din 2016, prin asocierea campaniei sale cu Rusia, scrie BBC.

Donald Trump a învins-o pe Hillary Clinton în 2016, dar el susține că a fost vorba de „șantaj” și de alte pretenții, ca parte a unui „complot de neconceput” pentru a-i submina campania electorală. Echipele de campanie și de tranziție ale lui Trump au fost acuzate că au conspirat cu agenți ruși pentru a influența alegerile în favoarea sa.

Un raport publicat de o comisie a Senatului american, condusă de republicani în 2020, a concluzionat că Rusia s-a folosit de agentul politic republican Paul Manafort și de site-ul WikiLeaks, pentru a încerca să-l ajute pe Trump să câștige. Moscova neagă, însă, orice implicare.