• Echipa lui Biden a strâns 53 de milioane de dolari în februarie, intrând în alegerile generale cu un avantaj major față de republicani.
  • A fost investit masiv în publicitatea televizată, inclusiv o inițiativă de 30 de milioane de dolari.
  • Aceasta a început după ce Biden a ținut discursul său despre starea Uniunii din această lună.

Echipa lui Biden a strâns 53 de milioane de dolari în februarie, intrând în alegerile generale cu un avantaj major față de republicani. Cifra, care include fonduri din partea campaniei lui Biden, a Comitetului Național Democrat și a comitetelor comune de strângere de fonduri aferente, a contribuit la cele 155 de milioane de dolari pe care campania lui Biden le avea în bancă la sfârșitul lunii februarie.

Președintele a călătorit mult pe măsură ce campania pentru alegerile generale a început, cu mai multe opriri în Nevada și Arizona programate în această săptămână. Biden e obligat să ramburseze guvernului costul zborului cu Air Force One în cadrul deplasărilor politice și trebuie să acopere alte cheltuieli de călătorie. A fost investit masiv în publicitatea televizată, inclusiv o inițiativă de 30 de milioane de dolari, care a început după ce Biden a ținut discursul său despre starea Uniunii din această lună.

Acesta este cea mai mare sumă de bani pe care a avut-o vreodată un candidat democrat la președinție în această etapă a ciclului electoral și îi oferă lui Biden un avantaj semnificativ față de Trump, a cărui strângere de fonduri a rămas în urma celei a democraților pe parcursul sezonului de campanie. În total, campania lui Biden a primit donații de la 1,3 milioane de donatori de la început de anul trecut, 97% dintre aceștia dând sub 200 de dolari.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Citește și