• Gafa a avut loc în timp ce Boris Johnson vorbea despre efortul Ucrainei împotriva invaziei Moscovei la Kiev.
  • Boris Johnson a mai spus că Marea Britanie trebuie să fie pregătită să acorde mai multă asistență militară și sprijin economic Kievului.
  • Boris Johnson i-a mulțumit din greșeală lui Vladimir Putin, înainte de a se corecta rapid și de a-i mulțumi lui Zelenski.

Fostul premier britanic Boris Johnson i-a mulțumit din greșeală președintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru conducerea sa inspirată, în locul liderului ucrainean Volodimir Zelenski, în timpul unei dezbateri din Camera Comunelor, joi.

Greșeala a avut loc în timp ce Boris Johnson vorbea despre efortul Ucrainei împotriva invaziei Moscovei la Kiev. Boris Johnson a declarat că este important să dublăm apărarea noastră pentru ucraineni, în timp ce Putin a cerut o mobilizare parțială, ceea ce este văzut ca o escaladare de către Occident.

Enumerând succesele Ucrainei, Boris Johnson i-a mulțumit din greșeală lui Vladimir Putin, înainte de a se corecta rapid și de a-i mulțumi ucraineanului Zelenski.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Boris a declarat: Mulțumită eroismului forțelor armate ucrainene, mulțumită în parte armelor pe care suntem mândri să le oferim, îl felicit pe onorabilul meu prieten (James Heappey) pentru descrierea activității forțelor armate britanice, a armelor pe care le trimitem, a listei uriașe… Mulțumesc, de asemenea, desigur, conducerii inspirate a lui Vladimir Putin.

Dându-și imediat seama de greșeala sa, Boris Johnson a adăugat: Conducerea inspirată a lui Volodimir Zelenski, iertați-mă, forțele rusești au fost, în ultimele zile, expulzate din mari părți din nord-estul țării, în jurul Kharkivului.

Boris a mai spus că Marea Britanie trebuie să fie pregătită să acorde mai multă asistență militară și sprijin economic Kievului în mijlocul invaziei rusești.