• Gafa a avut loc în timp ce Boris Johnson vorbea despre efortul Ucrainei împotriva invaziei Moscovei la Kiev.
  • Boris Johnson a mai spus că Marea Britanie trebuie să fie pregătită să acorde mai multă asistență militară și sprijin economic Kievului.
  • Boris Johnson i-a mulțumit din greșeală lui Vladimir Putin, înainte de a se corecta rapid și de a-i mulțumi lui Zelenski.

Fostul premier britanic Boris Johnson i-a mulțumit din greșeală președintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru conducerea sa inspirată, în locul liderului ucrainean Volodimir Zelenski, în timpul unei dezbateri din Camera Comunelor, joi.

Greșeala a avut loc în timp ce Boris Johnson vorbea despre efortul Ucrainei împotriva invaziei Moscovei la Kiev. Boris Johnson a declarat că este important să dublăm apărarea noastră pentru ucraineni, în timp ce Putin a cerut o mobilizare parțială, ceea ce este văzut ca o escaladare de către Occident.

Enumerând succesele Ucrainei, Boris Johnson i-a mulțumit din greșeală lui Vladimir Putin, înainte de a se corecta rapid și de a-i mulțumi ucraineanului Zelenski.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

Boris a declarat: Mulțumită eroismului forțelor armate ucrainene, mulțumită în parte armelor pe care suntem mândri să le oferim, îl felicit pe onorabilul meu prieten (James Heappey) pentru descrierea activității forțelor armate britanice, a armelor pe care le trimitem, a listei uriașe… Mulțumesc, de asemenea, desigur, conducerii inspirate a lui Vladimir Putin.

Dându-și imediat seama de greșeala sa, Boris Johnson a adăugat: Conducerea inspirată a lui Volodimir Zelenski, iertați-mă, forțele rusești au fost, în ultimele zile, expulzate din mari părți din nord-estul țării, în jurul Kharkivului.

Boris a mai spus că Marea Britanie trebuie să fie pregătită să acorde mai multă asistență militară și sprijin economic Kievului în mijlocul invaziei rusești.