• În 2021, un deputat conservator de rang înalt, Caroline Nokes, și un jurnalist l-au acuzat public pe Stanley Johnson că le-a atins la conferințele Partidului Conservator.
  • Planurile Sunak privind azilul nu vor funcționa, afirmă laburiștii.
  • Stanley Johnson, fost europarlamentar, s-a numărat printre cele 100 de nume propuse de Johnson pentru a fi verificate de Cabinet Office.

Boris Johnson l-a propus pe tatăl său pentru un titlu de cavaler în lista de onoruri pentru demisie. Fostul prim-ministru, care a părăsit funcția în septembrie anul trecut, l-a nominalizat pe Stanley Johnson pentru această distincție, potrivit ziarului The Times. Stanley Johnson, fost europarlamentar, s-a numărat printre cele 100 de nume propuse de Johnson pentru a fi verificate de Cabinet Office, a adăugat ziarul.

Planurile Sunak privind azilul nu vor funcționa, afirmă laburiștii – ultimele știri politice Un purtător de cuvânt al fostului lider conservator a declarat: Nu am avut nici o problemă: Nu comentăm despre onoruri.

Orice onoare pentru Stanley Johnson ar ridica întrebări cu privire la utilizarea de către dl Johnson a sistemului de onoruri pentru a recompensa membrii familiei cu titluri.

Recomandări

IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS
EU SUNT MIC, NU FAC NIMIC

El s-a confruntat cu acuzații de clientelism în 2020 după ce l-a nominalizat pe fratele său Jo Johnson, un fost ministru, pentru un titlu de pair în 2020. El este acum Lord Johnson of Marylebone. Liderul laburist Sir Keir Starmer a declarat că ar fi absolut revoltător” dacă dl Johnson și-a nominalizat tatăl pentru un titlu de cavaler.

Ideea că Boris Johnson îl nominalizează pe tatăl său pentru un titlu de cavaler – trebuie doar să o spui pentru a realiza cât de ridicol este”, a spus el în timpul unei intervenții telefonice la LBC Radio. Este clasic pentru un om ca Johnson. Adică, cred că publicul va crede că este absolut scandalos. Ideea ca un fost prim-ministru să-i acorde onoruri tatălui său – pentru servicii aduse la ce?”.

În 2021, un deputat conservator de rang înalt, Caroline Nokes, și un jurnalist l-au acuzat public pe Stanley Johnson că le-a atins la conferințele Partidului Conservator.

Nokes, președinta comisiei pentru femei și egalități din Camera Comunelor, l-a acuzat pe Stanley Johnson că a lovit-o cu putere pe spate și a făcut un comentariu vulgar la conferința Partidului Conservator din 2003.