Boris Johnson își va dezvălui perioada petrecută pe Downing Street într-un volum de memorii intitulat „Unleashed”

Boris Johnson își va dezvălui perioada petrecută pe Downing Street, publicând un volum de memorii fără rețineri” intitulat Unleashed. Fostul prim-ministru a anunțat că această carte va fi publicată la editura William Collins pe 10 octombrie, scrie The Independent.

Aceasta promite să acopere toate momentele cheie, de la perioada în care a fost primar al Londrei, la rolul său în referendumul pentru Brexit și la perioada petrecută în Downing Street între 2019 și 2022.

Directorul editurii William Collins, Arabella Pike, a declarat că volumul de memorii se citește compulsiv, plin până la refuz de reflecții serioase despre perioada în care a fost în funcție, dar este scris cu spiritul său carismatic caracteristic, cu utilizarea vie a limbajului și cu o mulțime de povești”.

Johnson a spus: Sunt onorat de faptul că HarperCollins publică relatarea mea personală despre uriașa reașezare care a avut loc în politica britanică în ultimii 15 ani – și despre ceea ce ar putea urma. Așadar, așteptați ca gândurile mele despre viitorul Marii Britanii să explodeze peste lumea editorială ca o sticlă de șampanie mult agitată”.

Cariera politică a lui Johnson a început cu o încercare de a obține un loc sigur pentru laburiști în Clwyd South, în nordul Țării Galilor, unde a pierdut ca și candidat conservator în 1997. A fost deputat de Henley din 2001 până în 2008, înainte de a deveni o vedetă politică în calitate de primar al Londrei.

Învingându-l pe actualul președinte Ken Livingstone, mandatul său într-un oraș în mare parte de orientare laburistă a fost remarcabil și a ocupat această funcție în timpul Jocurilor Olimpice din 2012, considerate un triumf pentru orașul gazdă.

Exit mobile version