• Transporturile și comerțul din Marea Britanie sunt aproape paralizate
  • Secretarul de stat în Ministerul de Interne al Marii Britanii, Priti Patel, caută soluții
  • Britanicii negociază un acord cu Franța, pentru a pune capăt interdicțiilor

Transporturile și comerțul din Marea Britanie sunt aproape paralizate, din cauza noii tulpini de coronavirus, apărută în sudul Angliei.

Acum, britanicii negociază un acord cu Franța, pentru a pune capăt interdicțiilor. Secretarul de stat în Ministerul de Interne al Marii Britanii, Priti Patel, caută soluții. Există planuri privind activarea unui parc de camioane în Manston, asta ca șoferii să evite orașul Dover.

Priti Patel, secretar de stat Ministerul de Interne UK: „Este în interesul ambelor țări să ne asigurăm că avem un flux. Și bineînțeles, există mulți transportatori europeni care vor să meargă acasă. Este în interesul nostru să continuăm discuțiile și vom vedea ce se va materializa astăzi.“

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Și trenurile care ar fi trebuit să ajungă din Londra la Paris au rămas oprite, din cauza restricțiilor. La Gara de Nord din Paris niciun tren nu a mai ajuns din capitala Marii Britanii, deși în direcția opusă transporturile nu sunt oprite.

Redouane El Holsali, cetățean din UK cu rezidența în Paris: „Știu că probabil voi fi în carantină pentru mult mai mult timp decât mi-am imaginat, dar sunt pregătit să o petrec alături de familia mea, pentru că aici în Paris sunt singur și prefer să fiu în carantină acolo decât singur aici.“