• Calea Floreasca şi strada Radu Beller devin străzi cu sens unic.
  • Pe strada Aviator Radu Beller, pe tronsonul cuprins între strada Popa Marin şi Piaţa Dorobanţilor, traficul general se va desfăşura în sens unic.
  • Pe Calea Floreasca, pe tronsonul cuprins între Şos. Ştefan cel Mare şi strada George Călinescu, traficul general se va desfăşura în sens unic.

Începând de astăzi, bucureştenii vor avea rute mai rapide de circulaţie, pe axa Centru – Nordul Capitalei, transmite Primăria Capitalei. Calea Floreasca şi strada Radu Beller devin străzi cu sens unic.

„Atât pe strada Radu Beller, cât şi pe Calea Floreasca, Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor, a implementat un sistem rutier de sensuri unice, cu două benzi pe sens pentru traficul rutier general, benzi unice pentru STB (cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor), benzi pentru biciclete, dar si locuri de parcare”, a declarat Stelian Bujduveanu, viceprimarul general al Capitalei.

Astfel, pe strada Aviator Radu Beller, pe tronsonul cuprins între strada Popa Marin şi Piaţa Dorobanţilor, traficul general se va desfăşura în sens unic, dinspre Popa Marin spre Piaţa Dorobanţilor, cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ

Pe Calea Floreasca, pe tronsonul cuprins între Şos. Ştefan cel Mare şi strada George Călinescu, traficul general se va desfăşura în sens unic, dinspre Ştefan cel Mare spre George Călinescu, cu circulaţia în sens invers a transportului public local şi a bicicletelor.

Citește și: