• Un poliţist bulgar care patrula la graniţa cu Turcia a fost ucis luni seara.
  • Nu se știe cât de mare era grupul sau dacă una sau mai multe persoane au deschis focul asupra ofițerului și soldatului.
  • Bulgaria a desfășurat aproximativ 350 de militari de-a lungul graniței sale de sud cu Turcia și Grecia pentru a ajuta poliția de frontieră să lupte împotriva afluxului tot mai mare de migranți.

Un poliţist bulgar care patrula la graniţa cu Turcia în contextul unei puternice presiuni migratorii a fost ucis luni seara de focuri de armă trase de pe teritoriul turc, a anunţat marţi guvernul de la Sofia, potrivit Al Jazereea.

Acesta este un act fără precedent, primul atac armat din ultimii ani’‘ împotriva poliţiei, a declarat ministrul de interne Ivan Demerdjiev.

Nu se știe cât de mare era grupul sau dacă una sau mai multe persoane au deschis focul asupra ofițerului și soldatului.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Demerdjiev a spus că autoritățile turce s-au angajat să coopereze și să-i caute pe autori și că le va cere să combată mai activ rețelele de trafic de ființe umane.

Bulgaria a desfășurat aproximativ 350 de militari de-a lungul graniței sale de sud cu Turcia și Grecia pentru a ajuta poliția de frontieră să lupte împotriva afluxului tot mai mare de migranți.