• Campania lui Biden se alătură platformei Truth Social, dominată de Trump și susținătorii săi.
  • „Ei bine. Să vedem cum merge treaba. Convertiții sunt bineveniți!”, a scris campania în prima sa postare pe platformă.
  • Fox News a raportat pentru prima dată că campania lui Biden se va alătura Truth Social, pe care Trump a fondat-o în 2021 și a lansat-o în 2022, după ce a fost suspendat de fostul Twitter.

Campania lui Joe Biden s-a alăturat luni Truth Social, platforma fondată de fostul președinte Trump, postând pentru prima dată pe o platformă dominată în mare parte de fostul președinte și de adepții săi, scrie The Hill.

„Ei bine. Să vedem cum merge treaba. Convertiții sunt bineveniți!”, a scris campania în prima sa postare pe platformă.

Campania a continuat cu o altă postare care a prezentat un clip video cu guvernatorul Floridei, Ron DeSantis (R), care a criticat bilanțul lui Trump în ceea ce privește datoria națională.

Recomandări

O FURTUNĂ SOLARĂ AMENINȚĂ PĂMÂNTUL
ATENȚIE, CIP DEFECT
SÂMBĂTĂ VEZI FINALA EUROVISION
NASA VREA TREN PE LUNĂ
COREEA DE NORD LANSEAZĂ ALT SISTEM DE RACHETE
JUMĂTATE TU, JUMĂTATE EU

„Un lucru despre campanii este că uneori faci lucruri doar pentru lolz”, a scris Rob Flaherty, un director adjunct al campaniei lui Biden, pe X, platforma cunoscută anterior sub numele de Twitter, despre decizia de a se alătura Truth Social.

Fox News a raportat pentru prima dată că campania lui Biden se va alătura Truth Social, pe care Trump a fondat-o în 2021 și a lansat-o în 2022, după ce a fost suspendat de fostul Twitter și de pe alte platforme importante de socializare în urma revoltelor din 6 ianuarie de la Capitoliu.

De atunci, Trump a postat aproape exclusiv pe Truth Social. El are mai mult de 6 milioane de urmăritori pe platformă, ceea ce reprezintă o fracțiune din cei aproximativ 87 de milioane pe care îi are pe X.

Citește și