• Campania prezidențială a lui Joe Biden a avut cheltuieli de 1,1 milioane de dolari în al doilea trimestru și doar 4 persoane pe statul de plată.
  • Democrații sunt neliniștiți pentru că Joe Biden cheltuie atât de puțini bani, comparativ, Barack Obama cheltuise 11 milioane de dolari în 2011.
  • Alexander și George Soros au început deja să doneze pentru campania electorală a lui Joe Biden.

Pentru campania prezidențială lui Joe Biden s-au cheltuit un total de 1,1 milioane de dolari în al doilea trimestru al acestui an, o sumă remarcabil de mică, care l-ar plasa în urma mai multor candidați democrați la Senat în ceea ce privește cheltuielile, scrie Politico.

Joe Biden a avut patru persoane pe statul său de plată în această perioadă: este vorba despre directorul de campanie, directorul adjunct de campanie, purtătorul de cuvânt și consilierul general. Președintele american a cheltuit mai puțin decât unii candidați la Senat.

Pentru deplasări, cazare și bilete de avion au fost cheltuiți mai puțin de 1.500 de dolari.. Joe Biden nu a deschis încă un sediu de campanie și o mare parte din personalul său a lucrat în clădirea Comitetului Național Democrat, deci nu a avut nici cheltuieli pentru chirie.

Recomandări

ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Barack Obama a cheltuit 11 milioane de dolari

Este o abordare foarte diferită de cea adoptată de fostul său șef, fostul președinte Barack Obama. În 2011, când a candidat pentru realegere, a cheltuit peste 11 milioane de dolari în al doilea trimestru al acelui an.

Democrații nu apreciază economiile făcute de Biden, sunt îngrijorați că ritmul campaniei este lent.

Dar vin bani pentru campania Biden. Fox News scrie că George și Alexander Soros au început deja să doneze, au început cu cecuri de 6.600 de dolari fiecare.

Sumele mari vor veni însă mai târziu. În ultima cursă prezidențială, Alex Soros a donat pentru Biden Victory Fund mai mult de 720.000 de dolari, iar George Soros a donat 500.000. Cei doi au donat și pentru campania electorală.

Citește și: