• Joe Biden a ironizat un reporter care l-a întrebat pe Volodimir Zelenski cât de repede după război ar dori ca țară sa să fie adusă în alianță.
  • Reacția sa a generat un zâmbet pe chipul lui Zelenski.
  • Și, ca și cum nu ar fi fost posibil un eveniment fără ca Joe Biden să nu facă și o gafă, la botezat de Volodimir Zelenski cu numele celui mai mare dușman al său, Vladimir.

După două zile de negocieri intense și cu siguranță multe presiuni din partea partenerilor din NATO pentru a primi Ucraina în alianță Joe Biden s-a relaxat. Și s-a pus pe glume. A ironizat reporterii care voiau un răspuns pe care, oricum, nu îl puteau primi, scrie Sky News.

A încercat și să relaxeze atmosfera la întâlnirea cu Volodimir Zelenski: ,,Vestea proastă pentru voi este că: ,,Noi nu plecăm nicăieri, voi sunteți blocați cu noi” , a glumit el, provocând râsete din partea omologului său.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Asta după ce spusese că este nevoie de o cameră mai mare, poate un mesaj cu dublu înțeles.

Și, ca și cum nu ar fi fost posibil un eveniment fără ca Joe Biden să nu facă și o gafă, la botezat de Volodimir Zelenski cu numele celui mai mare dușman al său, Vladimir.

,,Vladimir și cu mine… Num nu ar trebui să fiu atât de familiar. Am discutat cu domnul Yelensku despre garanțiile pe care le-am putea stabili în timp” , a spus Joe Biden la conferința de la finalul Consiliului NATO/Ucraina.

La sfârșitul lui iunie, Joe Biden a vorbit despre Ucraina spunând Irak, de două ori într-o singură zi.

Și săptămâna trecută a stârnit confuzie la el acasă când a încheiat un discurs despre controlul armelor cu expresia britanică: God Save the Queen!

Citește și

Ministrul Apărării din UK: Nu suntem Amazon. Oamenii așteaptă puțină recunoștință de la Ucraina

Cristian Diaconescu: Ucraina va sta la masă cu 32 de state membre ale Alianței pe poziții de egalitate

Țările din G7 vor sprijini Ucraina economic și militar. Zelenski: O victorie importantă. Dacă ar fi fost şi o invitaţie de aderare la NATO, ar fi fost perfect