• Administrația Biden va primi un raport cu privire la originea COVID-19.
  • Ancheta este condusă de A. Haines, șefa Serviciului Național de Contrainformații.
  • Joe Biden a spus că va trimite o listă cu întrebări precise în China.
  • Mai multe organizații cer o anchetă independentă, condusă de oameni de știință.

Administrația Biden va primi un raport preliminar cu privire la originea COVID-19, la jumătatea lunii iulie. Aceste rezultate vor contribui la punerea în comun a informațiilor pe care le au oamenii de știință și specialiștii în contra-informații, pentru ca ancheta să avanseze.

„Foarte curând nu cred că vom avea un răspuns final, dar tot vor fi făcute progrese. În urmă cu o lună, când președintele Biden a ordonat serviciilor de contrainformații să se concentreze pe această anchetă a fost conștient de asta. Ancheta este coordonată de Avril Haines, care conduce Serviciul Național de Contrainformații din SUA și are în subordine 18 alte agenții. Americanii vor căuta indicii în bazele de date create din interceptările comunicațiilor internaționale, care nu au fost analizate în timp real”, a transmis Nadina Zisu, corespondent Aleph News.

Biden va trimite o listă cu întrebări precise în China

„China spune că eforturile de comunicare ar trebui să se îndrepte și către alte țări. Cu toate astea, Joe Biden a spus că va trimite o listă cu întrebări precise în China. Sunt deja organizații care cer o anchetă independentă, condusă de oameni de știință, în condițiile în care până acum rezultatele obținute din anchetele statului nu au fost concludente”, a adăugat Nadina Zisu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE