• Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura la primăria Capitalei din partea PUSL, partidul fondat de Dan Voiculescu.
  • Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la primăria Capitalei a fost contestată la judecătoria sector 2 din București.
  • Motivul este că primarul sectorului 5 nu ar locui în Capitală, ci în comuna Bragadiru.

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la primăria Capitalei a fost contestată la judecătoria sector 2 din București pe motiv că primarul sectorului 5 nu ar locui în Capitală, ci în comuna Bragadiru.

Reclamantul, Valerian Sălăvăstru, arată  în sesizarea instanței că legea care organizează alegerile locale arată că „pot candida numai persoanele care au domiciliul pe teritoriul unităţii administrativ-teritoriale în care urmează să fie alese”. El cere anularea deciziei Biroului Electoral prin care a fost admisă candidatura și indică o serie de probe că Piedone ar locui de fapt în Bragadiru, nu în București.

Cele mai importante aspecte ale contestației lui Valerian Sălăvăstru:

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Este de notorietate că numitul Cristian Victor Popescu Piedone are locuința principală în Bragadiru – Str. Sipetului, și nu în București – Principatele Unite deoarece:

  • ordinul Prefectului municipiului București nr. 440/2023 i-a fost comunicat la adresa din Bragadiru,
  • la intrarea în închisoare, în 2022, acesta s-a predat Poliției Bragadiru;
  • conform Registrului Comerțului, în Principatele Unite nr. 6 își are sediul SC Lolo Trading Internațional SRL – salon de înfrumusețare (atașez foto);
  • se poate observa prin constatare zi de zi că Popescu Piedone pleacă la activitățile zilnice și revine de la ele de la str. Sipetului – or Bragadiru – solicit ca în cadrul probei cu înscrisuri să-i puneți în vedere Candidatului să depună la dosar ordinele de deplasare întocmite în ultima lună pe ruta Bragadiru-Sipetului – Primăria sectorului 5.”

Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura la primăria Capitalei din partea PUSL, partidul fondat de Dan Voiculescu.

Citește și