• Spice Girls s-au reunit pentru o singură noapte într-un bar, cu ocazia zilei de naştere a Victoriei Beckham. 
  • David Beckham a avut un loc în primul rând la reuniunea în care Victoria, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner şi Melanie Chisholm au cântat single-ul Stop.
  • În timp ce grupul de fete a plecat în turneu şi în 2019, Victoria a refuzat să li se alăture, deoarece s-a concentrat pe brandul ei de modă.

Spice Girls s-au reunit pentru o singură noapte într-un bar, cu ocazia zilei de naştere a Victoriei Beckham. Ultima dată când cele cinci Spice Girls au cântat împreună a fost la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra.

Creatoarea de modă şi cântăreaţa – cunoscută şi sub numele de Posh Spice – a sărbătorit împreună cu colegele ei de trupă într-un club din Mayfair, Londra, sâmbătă, după ce a împlinit 50 de ani miercuri, săptămâna trecută.

David Beckham a avut un loc în primul rând la reuniunea în care Victoria, Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner şi Melanie Chisholm au cântat single-ul Stop. Cele cinci au zâmbit în timp ce dansau şi interpretau piesa, iar David, care a filmat momentul, a zâmbit şi a cântat alături de ele.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Postând clipul pe Instagram duminică, Victoria a spus că a fost cea mai bună seară dintotdeauna”, adăugând hashtag-ul „#SpiceUpYourLife”. Ultima dată când toate cele cinci Spice Girls au cântat împreună a fost la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice din 2012 de la Londra.

Înainte de sărbătorirea zilei sale de naştere, Victoria a postat pe Instagram că se simte „atât de incredibil de binecuvântată că a atins această piatră de hotar” şi a adăugat că este recunoscătoare pentru dragostea necondiţionată şi sprijinul” lui David.

În timp ce grupul de fete a plecat în turneu şi în 2019, Victoria a refuzat să li se alăture, deoarece s-a concentrat pe brandul ei de modă.

De asemenea, ea i-a spus prezentatoarei americane de televiziune Ellen DeGeneres în acelaşi an că pur şi simplu nu i s-a părut că este cel mai potrivit lucru de făcut”, dar a spus: Voi fi întotdeauna Posh Spice, întotdeauna”.

Citește și