• Noi măsuri de relaxare în Capitală, din 1 iunie.
  • Alin Stoica: Se vor putea organiza evenimente precum concerte sau festivaluri cu persoane vaccinate.
  • Alin Stoica: În restaurante se permite activitatea la 70% din capacitate dar la fel, dacă o persoană demonstrează că este vaccinată.

Se deschid discotecile și cluburile pentru persoanele vaccinate. Anunțul a fost făcut de prefectul Alin Stoica, într-o intervenție la Aleph News.

Care sunt restricțiile de care scăpăm?

„Noutățile sunt că de exemplu se vor putea organiza evenimente precum concerte sau festivaluri pentru care numărul de participanți nu va mai fi limitat în condițiile în care participarea este asigurată doar pentru persoane vaccinate. De asemenea, un spatiu de 2 m pătrați pentru fiecare persoană. De asemenea, în restaurante se permite activitatea la 70% din capacitate dar la fel, dacă o persoană demonstrează că este vaccinată. La fel în sălile de spectacol și concerte”, a declarat prefectul Alin Stoica, pentru Aleph News.

Cum suntem verificați dacă suntem imunizați sau nu?

„Există posibilitatea de verificare în baza de date RO vaccinare. Proprietarul clubului va cere dovada vaccinării, care poate fi prezentată electronic sau pe hârtie”, adaugă Alin Stoica.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Alin Stoica, despre rata de vaccinare

Alin Stoica, prefect: Rata de vaccinare pentru București este bună, în sensul că suntem peste 1,2 milioane cetățeni vaccinați cu minim o doză din 2,2 milioane listați ca locuind în București. Este foarte îmbucurător și vedem că în continuare se prezintă persoane noi la vaccinare, însă nu într-un ritm atât de mare pe cât ne-am dori”