• Cîrstoiu a mai spus că s-a simțit „cam singur” în campania electorală.
  • Medicul spune că, dacă liderii coaliției îi vor cere să se retragă, va face acest lucru.
  • Cîrstoiu spune că nu se consideră în incompatibilitate.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, spune că mandatul său „e pe masa coaliției” și că dacă va pierde sprijinul celor două partide, se va retrage din cursă.

„Să știți că eu am vrut să fac o administrație publică în București, mizând pe un sprijin politic stabil în Consiliul General al Capitalei. Nu am vrut niciodată să fac o administrație politică în Capitală. Și ca să fim mai direcți, vreau să vă spun că eu n-am intrat în cursă că m-am trezit într-o dimineață că pot fi primar. Am avut o propunere din coaliție, în momentul în care a devenit evidentă, mandatul meu a fost și este pe masa coaliției”, a spus Cîrstoiu.

„Eu încerc să lămurim împreună tot ce a apărut în spațiul public, nu vreau să conving pe nimeni, e un demers personal pentru că până acum o săptămână eram un om respectat, acum sunt omul negru”, a continuat el.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Cîrstoiu a mai spus că s-a simțit „cam singur” în campania electorală.

Medicul spune că, dacă liderii coaliției îi vor cere să se retragă, va face acest lucru.

„Aș fi nebun să merg înainte fără sprijin”, a adăugat el.

Cîrstoiu spune că nu se consideră în incompatibilitate, deși recunoaște că a operat și în clinici private. El dă vina pe ordonanța care a modificat regimul incompatibilităților în sistemul medical.

Citește și