• Candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru PMB, Cătălin Cîrstoiu, neagă o eventuală retragere din cursa electorală pentru Primăria Capitalei.
  • Gabriela Firea: „Cîrstoiu are misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general”.
  • Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar obţine 26% din voturi, iar PSD-PNL ar primi 57% din voturile pentru Consiliul General, potrivit unui sondaj efectuat de Sociopol.

Candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru PMB, Cătălin Cîrstoiu, neagă o eventuală retragere din cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

„A spus corect Marcel Ciolacu, până la depunerea candidaturii şi dl. Piedone e momentan, că nu e depusă candidatura. Nici nu s-a deschis perioada în care se pot depune candidaturi. De dimineaţă am avut o şedinţă de campanie, urmată de o întâlnire cu specialişti pe Transporturi… Nu am discutat despre aşa ceva. Eu am venit aseară de la Timişoara, nu am auzit asemenea zvonuri. De dimineaţă au fost colegi din conducerile PSD şi PNL, am discutat de campanie”, spune primvicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu despre o eventuală retragere din cursa pentru Primăria Capitalei a lui Cătălin Cîrstoiu.

La rândul său, Cîrstoiu neagă o eventuală retragere a sa din cursa electorală.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

„Dacă stăm să o luăm aşa, orice lucru care apare într-un moment are caracter temporar. Din punctul meu de vedere, m-am înscris într-o luptă pentru o idee. Din răspunsul meu e evident că da”, afirmă Cîrstoiu, întrebat dacă exclude o eventuală retragere.

Citește și