• Noua Prințesă de Wales a dezvăluit cuvintele Prințului Louis atunci când i-a spus despre moartea Reginei.
  • Kate, împreună cu Prințul William, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut o apariție surpriză pe Long Walk din Windsor pentru a privi omagiile depuse la Castelul Windsor și pentru a se întâlni cu cei care îi urau binele.
  • Printre cei prezenți în mulțime s-a aflat și Banita Ranow, în vârstă de 28 de ani, care a spus că a auzit-o pe Kate povestindu-le copiilor de lângă ea despre ceea ce i-a spus fiul ei cel mic, Louis, despre moartea Reginei, după ce aceasta a murit joi, la vârsta de 96 de ani.

Noua Prințesă de Wales a dezvăluit cuvintele Prințului Louis atunci când i-a spus despre moartea Reginei.
Kate, împreună cu Prințul William, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut o apariție surpriză pe Long Walk din Windsor pentru a privi omagiile depuse la Castelul Windsor și pentru a se întâlni cu cei care îi urau binele.

Printre cei prezenți în mulțime s-a aflat și Banita Ranow, în vârstă de 28 de ani, care a spus că a auzit-o pe Kate povestindu-le copiilor de lângă ea despre ceea ce i-a spus fiul ei cel mic, Louis, despre moartea Reginei, după ce aceasta a murit joi, la vârsta de 96 de ani.

Ea a spus că Kate le-a spus copiilor: Louis a spus: cel puțin bunica este cu străbunicul acum”.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

Ranow a spus că, Kate era plină de lacrimi” în timp ce vorbea cu copiii, care stăteau lângă ea. Louis, în vârstă de patru ani, este unul dintre cei 12 strănepoți ai reginei și ai regretatului prinț Philip și, la începutul acestei veri, a fost fotografiat alături de frații săi mai mari, prințul George și prințesa Charlotte, la balconul Palatului Buckingham, în timpul sărbătoririi Jubileului de Platină al regretatului monarh.

Iar într-o declarație emisă de tatăl lui Louis, William, acesta a împărtășit cum cei trei copii ai săi au ajuns să petreacă vacanțe cu regina și să creeze amintiri care vor dura toată viața lor”.

Declarația a fost făcută după ce William, Harry, Kate și Meghan și-au lăsat neașteptat deoparte divergențele și au privit împreună florile și felicitările depuse de publicul care îi aducea un omagiu monarhului, care a murit joi la vârsta de 96 de ani, înainte de a sta de vorbă cu cei care îi urau bun venit.

Acest lucru s-a întâmplat după ce o sursă regală a declarat că William i-a invitat personal pe fratele și cumnata sa să i se alăture la plimbare, întrucât ambele cupluri sunt cazate în Windsor. Apariția lor a marcat prima dată când William și Kate au fost văzuți împreună în public de când noul rege Charles le-a acordat noile lor titluri de prinț și prințesă de Wales în discursul său de ieri către națiune.

Este, de asemenea, prima dată când cele două cupluri au fost văzute împreună de la slujba de Ziua Commonwealth-ului de la începutul anului 2020, care a fost ultimul angajament al soților Sussex după ce au părăsit familia regală.

Au existat nenumărate rapoarte despre o neînțelegere între frați, Meghan acuzând-o pe Kate că a făcut-o să plângă în timpul interviului cu Oprah Winfrey, iar Harry spunând că fratele său este prins în capcană”.

La începutul zilei de ieri, William a fost prezent la Consiliul de Aderare, unde tatăl său, Charles, a fost proclamat oficial monarh în cadrul unei ceremonii emoționante și sumbre.