• Familia regală a văzut omagiile din Windsor.
  • Contul de Twitter al prințului William și al lui Kate @KensingtonRoyal se referă acum la cuplu ca Ducele și Ducesa de Cornwall și Cambridge.
  • Kate și Meghan au optat pentru rochii negre elegante, în timp ce prinții William și Harry au purtat costume negre.

În urma decesului reginei, joi, prințul William și Kate – care acum sunt cunoscuți ca prinț și prințesă de Wales – și-au făcut apariția în Winsdor și s-au reunit în mod surprinzător cu prințul Harry și Meghan Markle pentru această excursie emoționantă.

Harry și Meghan s-au alăturat celor doi după ce Prințul de Wales le-a făcut personal o invitație.
Ei au salutat fanii regali care s-au adunat pentru a deplânge pierderea monarhului în vârstă de 96 de ani, care a murit pașnic la Balmoral.

Îmbrăcați în negru, membrii familiei regale au părut sumbri în timp ce s-au oprit pentru a strânge mâinile fanilor înlăcrimați care se aflau în spatele unei bariere. Ei au fost înconjurați de protecția poliției în timp ce se îndreptau în jurul mulțimii. Ambele au optat pentru rochii negre elegante, în timp ce prinții William și Harry au purtat costume negre.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Mulțimea a izbucnit în aplauze văzând cuplurile regale împreună cu William, Kate și Meghan dând mâna cu membrii publicului. Prințesa de Wales s-a apropiat de un copil care plângea și care s-a oprit când s-a apropiat. La un moment dat, lui William i s-a înmânat o jucărie în miniatură a ursului Paddington, după ce regretatul monarh a cucerit inimile publicului în timpul unei scenete cu celebrul personaj în timpul sărbătoririi Jubileului său.

Perechile regale au mers separat unul de celălalt, vorbind amândoi cu oamenii de pe părți opuse ale drumului. William a glumit cu membrii publicului, dar a fost văzut, de asemenea, aruncând un ton mai sumbru în timp ce vorbea cu alții despre răposata sa bunică.

Au sosit și au plecat în același, după ce au petrecut 40 de minute cu publicul, unde li s-au înmânat flori, baloane și alte cadouri. Ieșirea lor surpriză vine după ce regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani, înconjurată de membrii familiei sale apropiate. Profund întristați de această veste, Kate și William au publicat o declarație pe conturile lor de socializare.

Luând pe Instagram, duo-ul a scris: Regina a murit liniștită la Balmoral în această după-amiază. Regele și Regina Consort vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce mâine la Londra. Contul de Twitter al prințului William și al lui Kate @KensingtonRoyal se referă acum la cuplu ca Ducele și Ducesa de Cornwall și Cambridge.

Elisabeta a II-a, în vârstă de 96 de ani, a fost cel mai longeviv monarh al națiunii, ocupând funcția de șef de stat timp de peste 70 de ani. Prințul de Wales este acum rege, după ce a accesat tronul imediat după moartea mamei sale.