• În 2019, guru religios hindus fugar a susținut că a fondat noua țară după ce a cumpărat o insulă în largul coastei Ecuadorului.
  • Kailasa este numit după Muntele Kailash din Tibet.
  • Țara” pe care Națiunile Unite nu o recunoaște, a fost fondată de zeul hindus Nithyananda Swami, care a fugit din India în 2019 după ce a fost acuzat de viol.

O echipă trimisă de un zeu indian autoproclamat a apărut săptămâna trecută la Națiunile Unite de la Geneva, susținând că reprezintă o națiune insulară din America de Sud de care majoritatea oamenilor nu au auzit niciodată, Kailasa.

Îmbrăcați în robe de șofran și împodobiți cu bijuterii grele, reprezentanții Statelor Unite din Kailasa (USK) au făcut ca internetul să zbârnâie după ce au participat la o discuție organizată de Comitetul ONU pentru drepturi economice, sociale și culturale.

Țara” pe care Națiunile Unite nu o recunoaște, a fost fondată de zeul hindus Nithyananda Swami, care a fugit din India în 2019 după ce a fost acuzat de viol.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Fotografia unei reprezentante a USK, pe nume Vijayapriya Nithyananda, a devenit virală în India după ce a apărut la ONU. Doamna Nithyananda, care se presupune că este ambasadorul permanent al USK la Geneva, a susținut că fondatorul țării este persecutat” de India.

În 2019, guru religios hindus fugar a susținut că a fondat noua țară după ce a cumpărat o insulă în largul coastei Ecuadorului. Kailasa este numit după Muntele Kailash din Tibet, considerat sacru de hinduși. joi, mânerul de Twitter al USK a lansat un apel pentru cereri de viză electronică pentru cetățenie electronică. USK pretinde că are un steag, o constituție, un sistem economic, un pașaport și o emblemă.

Pe site-ul oficial” al USK, Kailasa este descrisă ca fiind cea mai mare națiune hindusă de pe pământ”. Se afirmă că națiunea Kailasa este dedicată restaurării, conservării și propagării culturii și civilizației hinduse autentice după secole de opresiune și subjugare”.

Se autointitulează casa și refugiul diasporei hinduse internaționale”. În timpul discuției de la ONU, doamna Nithyananda a declarat: Kailasa a pus în aplicare politicile hinduse străvechi și soluțiile indigene care sunt în concordanță cu principiile hinduse consacrate în timp pentru dezvoltarea durabilă”.