• Trump ar putea primi o dată pentru procesul în care este acuzat că ar fi făcut o plată, pentru a cumpăra tăcerea vedetei Stormy Daniels.
  • Audierea în cadrul procesului său penal din Manhattan are loc în timp ce el respinge criza financiară generată de sentința de 454 de mil. $ într-un alt caz de fraudă.
  • Dacă Trump nu ajunge la o înțelegere, procurorul i-ar putea îngheța conturile bancare.

Donald Trump ar putea primi luni o dată pentru procesul în care este acuzat că ar fi făcut o plată, în 2016, pentru a cumpăra tăcerea vedetei de filme pentru adulți, Stormy Daniels. Și asta nu este nici măcar situația care îl îngrijorează cel mai mult pe Trump.

Audierea în cadrul procesului său penal din Manhattan, în care este acuzat că a mușamalizat un scandal sexual pentru a-și deschide drumul spre președinție, are loc în timp ce el se grăbește să respingă criza financiară generată de sentința de 454 de milioane de dolari într-un alt caz de fraudă. Procurorul general din New York, Letitia James, care a intentat acel proces civil pentru fraudă, ar putea începe să încaseze banii chiar de luni.

Așadar, dacă Trump nu ajunge la o înțelegere, procurorul i-ar putea îngheța conturile bancare și ar putea începe un proces lung și complicat de confiscare a unora dintre proprietățile sale. Și în cazul în care avocații lui nu vor obține o victorie juridică, judecătorul din dosarul său penal ar putea stabili data procesului chiar luna viitoare.

Recomandări

400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI

Citește și