• Joe Biden a apreciat marţi că anunţul făcut de Vladimir Putin, privind desfăşurarea de arme nucleare „tactice” în Belarus este „periculos” .
  • Putin a afirmat sâmbătă că Moscova urmează să desfăşoare arme nucleare „tactice” pe teritoriul aliatului său Belarus, la porţile UE.
  • Cu toate acestea, Washingtonul a indicat că nu are „nicio indicaţie” că un astfel de transfer a avut loc.

Preşedintele american, Joe Biden, a apreciat marţi că anunţul făcut de omologul său rus, Vladimir Putin, privind desfăşurarea de arme nucleare tactice” în Belarus este periculos” , scrie NDTV.

Sunt cuvinte periculoase şi este îngrijorător” , le-a declarat preşedintele american jurnaliştilor aflaţi la Casa Albă.

Vladimir Putin a afirmat sâmbătă că Moscova urmează să desfăşoare arme nucleare tactice” pe teritoriul aliatului său Belarus, situat la porţile Uniunii Europene.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Acest anunţ a intervenit la peste un an de la invazia rusă a Ucrainei, frontalieră atât cu Rusia, cât şi cu Belarus, şi a cărei armată a reuşit până în prezent să contracareze înaintarea forţelor Moscovei.

Cu toate acestea, Washingtonul a indicat duminică, prin vocea unui purtător de cuvânt, că nu are nicio indicaţie” că un astfel de transfer a avut loc.

Nu au făcut-o încă” , a spus Joe Biden marţi.

Citește și:

NATO: Suedia și Finlanda vor deveni „ținte legitime” pentru Moscova

Mike Pence trebuie să depună mărturie despre conversațiile pe care le-a avut cu Trump înainte de asaltul de la Capitoliu

Uită de cei 10.000 de pași pe zi. Atingerea acestui obiectiv ar putea fi îndeajuns pentru a te ajuta să trăiești mai mult