• Prințul a spus: Ea a fost personajul negativ. Ea a fost a treia persoană în căsnicia lor. Ea trebuia să-și reabiliteze imaginea”.
  • Regele le-ar fi cerut lui Harry și Meghan să renunțe la reședința lor britanică din Windsor.
  • În autobiografie, Harry a spus că se temea că Camilla va fi o mamă vitregă rea”.

O insultă la adresa reginei consort Camilla în cartea de memorii a prințului Harry, Spare, s-ar putea să se fi dovedit prea mult pentru regele Charles, prințul și soția sa Meghan Markle fiind rugați să părăsească Frogmore Cottage.

Regele le-ar fi cerut lui Harry și Meghan să renunțe la reședința lor britanică din Windsor, mutarea fiind făcută în urma controversatului volum de memorii al lui Harry, Spare.

Un purtător de cuvânt al Ducelui și Ducesei de Sussex a confirmat la începutul acestei săptămâni că cuplului i s-a cerut să părăsească reședința lor de la Frogmore Cottage” din Windsor, pe fondul diverselor afirmații făcute de Harry împotriva familiei sale în carte. În autobiografie, Harry a spus că se temea că Camilla va fi o mamă vitregă rea”, în timp ce descrie cum a fost viața după ce mama sa, prințesa Diana, a murit și cum tatăl său a început să meargă mai departe.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

De asemenea, el se referă la ea ca fiind Cealaltă femeie” de mai multe ori în carte, în timp ce scrie despre suspiciunile sale cu privire la ea, și susține că el și fratele său, Prințul William, l-au implorat pe tatăl lor să nu se căsătorească cu ea. Surse regale au susținut că Charles a luat decizia de a le cere lui Harry și Meghan să părăsească Frogmore după ce consilierii i-au transmis un dosar cu constatări care dezvăluia detalii din cartea explozivă.

O persoană din interior a declarat pentru The Mirror: A fost picătura care a umplut paharul. Harry știa foarte bine cum Camilla ar fi o linie roșie pentru tatăl său și oricum a trecut cu un dispreț flagrant. Regele a simțit fără îndoială că a depășit o limită – a fost actul suprem de lipsă de respect.” În timpul promovării cărții sale, Harry a mers, de asemenea, atât de departe încât s-a referit în mod deschis la Camilla ca fiind ticăloasa”.

Harry a apărut în ianuarie la emisiunea americană 60 Minutes, unde a stat de vorbă cu veteranul Anderson Cooper pentru a discuta despre cartea sa, în care a susținut că dorințele și interesele sale au fost sacrificate pe altarul PR-ului Camilei. Prințul a spus: Ea a fost personajul negativ. Ea a fost a treia persoană în căsnicia lor. Ea trebuia să-și reabiliteze imaginea”.