• Defuncta regină a dăruit Frogmore Cottage lui Harry și Meghan în lunile de după nunta lor, în 2018.
  • Palatul a susținut că Frogmore Cottage a fost reședința lor oficială în Marea Britanie.
  • Regele ar fi decis să îi mute în încercarea de a face loc Prințului Andrew, care va prelua proprietatea.

Ducele și ducesa de Sussex au confirmat că au fost evacuați din Frogmore Cottage de către regele Charles. S-a raportat că regele a decis să îi mute pe Prințul Harry și Meghan Markle în încercarea de a face loc Prințului Andrew, care va prelua proprietatea.

Regina defunctă le-a dăruit Frogmore Cottage lui Harry și Meghan în lunile de după nunta lor, în 2018. Un purtător de cuvânt al familiei Sussex a declarat „Putem confirma că Ducele și Ducesa de Sussex au fost solicitați să părăsească reședința lor de la Frogmore Cottage.” S-a afirmat că Palatul Buckingham i-a anunțat pe Duce și Ducesă despre planul de a le lua proprietatea la doar câteva zile după ce cartea de memorii a lui Harry, Spare, a fost publicată în întreaga lume în ianuarie.

În ciuda faptului că cuplul s-a mutat în Statele Unite în 2020, după ce a renunțat la statutul de membru al familiei regale în activitate, Palatul a susținut că Frogmore Cottage a fost reședința lor oficială în Marea Britanie, iar soții Sussex au folosit-o ca bază atunci când s-au întors în Marea Britanie în ultimii ani.Un biograf regal a fost informat că cuplul este „uimit” de turnura evenimentelor și a adăugat că relația soților Sussex cu familia regală este la „cel mai scăzut nivel din toate timpurile”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Potrivit lui Omid Scobie, unul dintre autorii din spatele cărții Harry and Meghan, Finding Freedom, decizia regelui a venit după ce Harry și-a lansat controversata carte de memorii Spare în ianuarie. El a declarat pentru Yahoo: „Este o știre, îmi spun sursele, care i-a lăsat pe Harry și Meghan uimiți și pe cel puțin doi membri ai Familiei Regale îngroziți”.”

O persoană din interiorul familiei regale a declarat pentru The Sun: „Acest lucru înseamnă cu siguranță sfârșitul perioadei de timp a lui Harry și Meghan în Marea Britanie. Andrew se împotrivește ideii de a se muta în Frogmore Cottage, după ce i s-a oferit săptămâna trecută. Dar acest lucru arată că Harry și Meghan sunt neputincioși în a opri evacuarea.”