• Donald Trump are cinci modalități de a lupta împotriva procesului intentat de Letitia James, a declarat pentru Insider un fost procuror general al statului New York.
  • Trump va face pe prostul, se va plânge de părtinire și va amâna, amâna, amâna, amâna, au spus ei.
  • James a depus miercuri un proces de 220 de pagini împotriva lui Trump, a familiei sale și a Organizației Trump.

Donald Trump va încerca toate tacticile legale posibile pentru a-și salva imperiul de afaceri din Manhattan de procesul intentat de procurorul general al New York-ului, Letitia James, au declarat foști procurori ai biroului.

Nu va fi frumos și, dacă nu se ajunge la o înțelegere, nu va fi rapid, au spus aceștia despre lupta juridică care va urma cu încetinitorul. Dar va fi încinsă, au spus acești veterani ai procurorului general din New York despre bătălia legată de procesul de miercuri și de sancțiunile sale care ar putea afecta corporațiile.

James l-a acuzat pe Trump că a mințit cu privire la valoarea proprietăților sale pentru a obține sute de milioane de dolari în împrumuturi bancare și scutiri de taxe; ea dorește ca un judecător să dispună penalități de 250 de milioane de dolari și să interzică familiei Trump să vândă, să cumpere, să încaseze chirii sau să împrumute bani în New York.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Apărarea nr. 1 a lui Trump: Ea vrea să mă prindă”

Nu am auzit niciodată de ea”, s-a plâns Trump prezentatorului Fox News Sean Hannity miercuri, la câteva ore după ce procesul a fost retras.

Dar am văzut-o pe această femeie”, a spus el despre candidatura lui James pentru funcția de AG în 2018. Și ea a spus: O să-l prindem. Întreaga ei campanie s-a bazat pe asta”, a adăugat el. Nu a fost prima dată când Trump a invocat apărarea Ea vrea să mă prindă”. El a strigat părtinire” în mod repetat și fără succes în lupta împotriva anchetei de trei ani a lui James asupra Organizației Trump. În februarie, el chiar a compilat istoricul declarațiilor ei anti-Trump în 11 pagini.

Apărarea nr. 2: Evaluările imobiliare sunt subiective”

Valoarea unei proprietăți este subiectivă, iar partea lui Trump va argumenta cu siguranță acest lucru în încercarea de a învinge procesul lui James. Dar nu poți simultan să dai valori mici (pentru o scutire de impozit) și mari (pentru a impresiona creditorii) pentru aceeași proprietate, așa cum susține James că a făcut Trump ani de zile, au declarat foștii procurori.

Nu pot fi ambele adevărate” în același timp, a spus McCallion. Și nu trebuie să dovedești care dintre ele a fost adevărată și care a fost falsă” pentru a demonstra frauda.

De asemenea, nu poți scoate o evaluare din senin. Există subiectivitate și există fantezie totală”, a remarcat Snell.

Apărarea nr. 3: Am semnat doar ce mi-au dat.

Trump a susținut că a semnat toate actele dubioase fără să se uite cu adevărat la ele. Dacă nu ar fi fost un investitor și dezvoltator sofisticat, sau pretins sofisticat, acest lucru ar putea fi adevărat”, a declarat McCallion, care conduce McCallion & Associates.

Dar Trump a fost un tip foarte practic, la bine și la rău, în lumea Trump Organization”. De asemenea, este sigur să presupunem, a spus Snell, că Trump a fost întrebat în mod repetat în depoziția sa din august dacă, de fapt, se baza orbește pe evaluatorii și contabilii săi.

Apărarea nr. 4: Nu am spus niciodată că ar trebui să ai încredere în mine”

Avem o clauză de renunțare, chiar în față”, i-a spus Trump lui Hannity despre declarațiile financiare pentru care James îl dă în judecată, cele despre care ea spune că i-au exagerat în mod sălbatic valoarea.

Și practic spune: Știi, ia-ți proprii oameni. Ești pe riscul tău… așa că nu te baza pe declarația pe care o primești”, a spus Trump că avertismentele sale avertizează, pentru că s-ar putea să nu fie corecte. S-ar putea să fie foarte departe de adevăr”.

Apărarea nr. 5: Fără victime, fără fault”

Apropo”, i-a mai spus Trump lui Hannity, le-am plătit înapoi … Nu au pierdut bani … băncile au făcut o mulțime de bani. Încearcă să apere băncile care au fost plătite”.

Este apărarea fără victime, fără rău, fără greșeală”. Sau, așa cum a scris vineri pe Twitter directorul de buget al Casei Albe a fostului președinte, Mitch Mulvaney: Serios, cine este victima aici? Dacă băncile credeau că au fost fraudate, puteau să le dea în judecată pe cont propriu”.