• După Londra și înaintea Berlinului, capitala franceză este al doilea cel mai plăcut oraș din Europa”.
  • Raportul vorbește despre un oraș amețitor” care, la Jocurile Olimpice din 2024, va uimi” lumea cu o reinventare urbană orientată spre viitor, cum nu a mai văzut lumea”.
  • Compania canadiană laudă în primul rând politica dusă de primarul Parisului, Anne Hidalgo, de a da prioritate bicicletelor.

După Londra și înaintea Berlinului, Parisul este, potrivit unui studiu, al doilea cel mai plăcut oraș din Europa”. Conform unui nou clasament publicat de compania canadiană de consultanță Resonance Consultancy, după Londra și înaintea Berlinului, capitala franceză este al doilea cel mai plăcut oraș din Europa”, anunță Le Figaro.

Raportul vorbește despre un oraș amețitor” care, la Jocurile Olimpice din 2024, va uimi” lumea cu o reinventare urbană orientată spre viitor, cum nu a mai văzut lumea”.

Compania canadiană laudă în primul rând politica dusă de primarul Parisului, Anne Hidalgo, de a da prioritate bicicletelor, cu dezvoltarea de piste pentru bicicliști și cu limitări de viteză foarte stricte pentru vehicule. Un plan care, potrivit firmei canadiene, generează un sprijin public”.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
CE VOR PRIMARII ÎN 2024?
DR. HASHEM VREA SĂ FACĂ TRANSPLANT DE CAP
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU
DEVII DEPENDENT DE PASTILELE PENTRU SLĂBIT

În timp ce limita de viteză de 30 km/h și amenzile masive impuse celor care circulă pe patru roți au provocat nemulțumiri din partea șoferilor din capitală în ultimii ani, firma laudă numărul incredibil de 70% dintre parizieni care nu dețin o mașină” și salută angajamentul total” față de bicicliști, plasând orașul printre cele mai prietenoase cu bicicleta de pe planetă”.

Citește și