• Traficul rutier este restricționat pe mai multe a artere ale Bucureștiului din cauza cermoniilor miliare cu ocazia Zilei Aviației de la Statuia Aviatorilor.
  • Restricțiile de circulație sunt aplicate pe Bulevardul Aviatorilor, Aleea Alexandru, dar și pe Strada Căpitan Gheorghe Demetriade.
  • Brigada Rutieră a recomandat o serie de rute ocolitoare cu ocazia evenimentelor speciale de Ziua Aviației de pe 20 iulie.

Cu ocazia Ziei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene s-a anunțat restricții de circulație în București care se aplică pe Bulevardul Aviatorilor, pe ambele sensuri de circulație, pe Aleea Modrogan, Aleea Alexandru, Strada Ahitect Ion Mincu și pe Strada Căpitan Gheorghe Demetriade, conform ROAF.

Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene se va sărbători, în acest an, printr-o serie de evenimente speciale în perioada 17-22 iulie, restricțiile rutiere sunt aplicabile pe 20 iulie între 10:30 și 12:00.

La ora 11:00 va avea loc o ceremonie militară și religioasă la Statuia Aviatorilor din Piață Aviatorilor, urmând ca între orele 12:00 și 14:00 să aibă loc zboruri demonstrative, expoziții cu aeronave, dar și o tombolă care oferă zboruri de agrement pentru public.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Care sunt rutele ocolitoare

Sunt recomandate următoarele rute ocolitoare: Piaţa Charles de Gaulle pe Calea Dorobanţilor, Bulevardul Iancu de Hunedoara și Piaţa Victoriei.
O altă rută ocolitoare este prin Piaţa Charles de Gaulle, Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, Şoseaua Kiseleff, Strada Arhitect Ion Mincu apoi Bulevardul Ion Mihalache.
O altă rută este: Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Calea Dorobanţilor, Piaţa Charles de Gaulle.
Ultima rută recomandată este: Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Mărăşti și Piaţa Presei Libere.

Citește și: