• Regele Charles al III-lea al Marii Britanii şi-a făcut prima sa apariţie publică joi, în Scoţia, de la publicarea cărţii de memorării a prinţului Harry.
  • Tot joi, William şi Kate şi-au făcut prima apariţie de la lansarea cărţii, vizitând un spital din nordul Angliei.
  • Nici regele și nici ei nu au comentat cu privire la ceea ce se întâmplă.

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii şi-a făcut prima sa apariţie publică joi, în Scoţia, de la publicarea cărţii de memorării a prinţului Harry, în care acesta din urmă face o serie de acuzaţii la adresa familiei regale britanice, scrie mass media internațională.

Captură de ecran AFP

În cartea sa Spare” , Harry divulgă faptul că l-a implorat pe tatăl său să nu se căsătorească cu Camilla, în prezent regina consoartă. De asemenea, cartea face multe alte dezvăluiri, cum ar fi cea că fratele său mai mare şi moştenitorul tronului, William, l-a trântit la podea în timpul unei dispute.

Totodată, Harry a folosit interviurile de promovare care au precedat cartea pentru a-şi întări afirmaţiile potrivit cărora unii membri ai familiei regale, inclusiv Camilla şi William, şi asistenţii lor au decis să facă dezvăluiri tabloidelor pentru a-şi reabilita imaginea, pe seama lui şi a lui Meghan.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Charles a stat de vorbă cu persoanele venite să-l întâmpine, dar nu a făcut nicio declaraţie cu privire la ceea se întâmplă în prezent, la sosirea la centrul comunitar.

Această deplasare – primul eveniment public al monarhului din acest an – este în contrast puternic cu acoperirea mediatică de care a beneficiat cartea lui Harry, la o lună după lansarea unui serial documentar în şase părţi pe Netflix despre el şi Meghan.

Tot joi, William şi Kate şi-au făcut prima apariţie de la lansarea cărţii, vizitând un spital din nordul Angliei. Nici ei nu au făcut vreun comentariu cu privire la carte.

Foto – Hepta