• ChatGPT de la OpenAi a fost lansat anul trecut.
  • Robotul conversațional ChatGPT, dezvoltat de OpenAI, a devenit interesant de la lansare.
  • Decizia, care intră în vigoare imediat”, va duce la limitarea temporară a prelucrării datelor utilizatorilor italieni față de OpenAI, creatorul ChatGPT”.

Autoritatea de reglementare din Italia pentru protecția vieții private a emis vineri o interdicție imediată privind accesul la popularul chatbot de inteligență artificială al OpenAI, ChatGPT, din cauza unor presupuse încălcări ale confidențialității, scrie Politico.

Într-o declarație, Autoritatea Națională Italiană pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal a afirmat că ChatGPT a suferit o încălcare a datelor la 20 martie în ceea ce privește conversațiile utilizatorilor și informațiile de plată ale abonaților la serviciul plătit”. Robotul conversațional ChatGPT, dezvoltat de OpenAI, a devenit interesant de la lansare, de la sfârșitul lunii noiembrie, când a intrat în versiunea beta publică gratuită. Inteligența sa artificială este confuză și din motive întemeiate.

Decizia, care intră în vigoare imediat”, va duce la limitarea temporară a prelucrării datelor utilizatorilor italieni față de OpenAI [creatorul ChatGPT]”, a precizat autoritatea de supraveghere a confidențialității din această țară.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Elon Musk și un grup de experți în inteligență artificială și directori din industrie cer o pauză de șase luni în antrenarea sistemelor mai puternice decât GPT-4, au declarat aceștia într-o scrisoare deschisă, citând potențialele riscuri pentru societate și umanitate.

De la lansarea sa de anul trecut, ChatGPT de la OpenAi, susținut de Microsoft, a determinat rivalii să lanseze produse similare pe bază de inteligență artificială, iar companiile să îl integreze sau să integreze tehnologii similare în aplicațiile și produsele lor.