• China se opune includerii pe lista neagră a firmelor chineze de către Statele Unite şi va lua măsurile necesare pentru a le proteja, a declarat joi Ministerul Comerţului, conform Reuters.
  • Administraţia preşedintelui american Joe Biden a adăugat marţi cinci companii din China pe o listă neagră a comerţului pentru că ar fi sprijinit baza militară şi industrială de apărare a Rusiei.
  • China speră că Statele Unite îşi vor corecta imediat greşelile şi vor înceta să ia măsuri drastice împotriva firmelor chineze.

China se opune includerii pe lista neagră a firmelor chineze de către Statele Unite şi va lua măsurile necesare pentru a le proteja, a declarat joi Ministerul Comerţului, conform Reuters.

Administraţia preşedintelui american Joe Biden a adăugat marţi cinci companii din China pe o listă neagră a comerţului pentru că ar fi sprijinit baza militară şi industrială de apărare a Rusiei.

China speră că Statele Unite îşi vor corecta imediat greşelile şi vor înceta să ia măsuri drastice împotriva firmelor chineze, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Shu Jueting, în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII