• Se crede că viitoarea actualizare privind China este legată de activitatea grupului de lucru pentru apărarea democrației.
  • Ministrul de Externe David Cameron va organiza o reuniune a Comisiei 1922, în timpul căreia este posibil să fie discutat subiectul China și securitatea.
  • Se așteaptă ca vicepremierul Oliver Dowden să informeze luni Parlamentul cu privire la aceste atacuri.

China a vizat un grup de parlamentari și colegi de la Westminster printr-o serie de atacuri cibernetice, s-a raportat. Luni, vicepremierul Oliver Dowden ar trebui să informeze Parlamentul cu privire la aceste atacuri, conform The Guardian.

Între timp, Sir Iain Duncan Smith, fostul Ministru Conservator al Educației Tim Loughton, Lord Alton of Liverpool și Stewart McDonald, deputat al Partidului Național Scoțian, au fost chemați să participe la o ședință de informare din partea lui Alison Giles, Directorul de Securitate al Parlamentului.

Duncan Smith, Loughton, Alton și McDonald sunt membri ai Alianței Interparlamentare pentru China (Ipac), care monitorizează și controlează Beijingul.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

De asemenea, Ministrul de Externe David Cameron va organiza o reuniune a Comisiei 1922, în timpul căreia este posibil să fie discutat subiectul China și securitatea, a relatat Sunday Times.

Se crede că viitoarea actualizare privind China este legată de activitatea grupului de lucru pentru apărarea democrației, un comitet ministerial care monitorizează și identifică amenințările și interferențele în alegerile și sistemul democratic din Marea Britanie.

În cadrul unei reuniuni Ipac de vineri, Luke de Pulford, Directorul Executiv al acesteia, a declarat: „În urmă cu aproximativ un an, Ministerele de Externe belgian și francez au confirmat public atacurile cibernetice sponsorizate [de statul chinez] împotriva membrilor noștri. Alte țări au făcut același lucru în mod privat. Beijingul nu și-a ascuns dorința de a ataca politicienii străini care îndrăznesc să le țină piept.”

Anul trecut, un cercetător parlamentar a fost arestat pentru acuzații de spionaj. Chris Cash, care neagă acuzațiile, a lucrat pentru China Research Group, care a fost înființat de Ministrul Securității Tom Tugendhat. De asemenea, a fost angajat ca cercetător de către parlamentarul conservator Alicia Kearns, care prezidează Comisia Specială pentru Afaceri Externe.

În vara anului trecut, un raport al Comisiei pentru Informații și Securitate (ISC) a Camerei Comunelor a susținut că China viza Marea Britanie în mod „prolific și agresiv” și reușise să „pătrundă cu succes în fiecare sector al economiei britanice”.

Citește și