• Dan Petrescu era pilotul aflat la manșa avionului prăbușit în Milano.
  • Dan Petrescu era considerat, de cei mai mulți actori din real estate, cel mai mare investitor din piață, relatează Ziarul Financiar.
  • Dan Petrescu a venit din Germania după Revoluție și a fost unul dintre primii parteneri de afaceri din România ai lui Ion Țiriac.
  • Avionul a plecat de la Aeroportul din Milano, de la terminalul privat Linate.
  • Unul dintre cei mai bogați români și familia sa au murit, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit în Milano.

Unul dintre cei mai bogați români și familia sa au murit, după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit în Milano. Avionul pe care îl pilota Dan Petrescu era un avion monomotor. Dan Petrescu avea 68 de ani.

Dan Petrescu controla suprafețe mari de terenuri din București, dar și din țară. Cele mai vizibile erau în 2010 cele 15-20 de centre care includeau la vremea respectivă și hipermarketurile Real și alte galerii comerciale.

Ion Țiriac spunea despre el că era cel mai bogat român, dar era foarte discret și nu era prezent în spațiul public.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Opt persoane, între care și un copil, au murit, duminică, după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pe o clădire în construcție, în Milano, titrează presa italiană.

Accidentul a avut loc în apropiere de stația de metrou San Donato, din Milano. Clădirea peste care s-a prăbușit aparatul de zbor era goală, iar parcarea alăturată construcției era închisă, motiv pentru care singurele victime au fost persoanele aflate la bord.