Ciolacu despre prețurile la carburant: Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte

  • Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte, dimpotrivă, a scăzut, spune Marcel Ciolacu despre preţurile la carburanţi.
  • Liderul PSD a reamintit că România are al doilea cel mai mic preţ din Europa la carburanţi şi a precizat că „este important şi trendul, dacă ne menţinem în trend şi nu mai creşte preţul”.
  • El precizează că acciza nu poate fi micşorată, deoarece România se situează la minimum agreat de către Comisia Europeană.

Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte, dimpotrivă, a scăzut, spune Marcel Ciolacu despre preţurile la carburanţi. El afirmă că liderii coaliţiei de guvernare vor discuta miercuri efectele măsurii luată de Executiv.

„Am venit cu aceşti 5 lei la 10 litri, este o măsură discutată, am avut fiecare opinii, am zis să vedem cum funcţionează şi apoi ne întâlnim, cred că miercuri, din nou în coaliţie şi vom discuta asupra efectelor”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a reamintit că România are al doilea cel mai mic preţ din Europa la carburanţi şi a precizat că „este important şi trendul, dacă ne menţinem în trend şi nu mai creşte preţul”.

„Am văzut că SUA şi Franţa sunt mai comunişti decât mine, vor plafonarea la ţiţei. Poate unii au voie să fie comunişti, eu nu”, a arătat liderul PSD.

El precizează că acciza nu poate fi micşorată, deoarece România se situează la minimum agreat de către Comisia Europeană.

„Important este că acum avem un preţ stabil, care nu mai creşte, dimpotrivă, a scăzut. Haideţi să vedem şi să rămânem în această zonă”, a adăugat Ciolacu.