Ciprian Ciucu: „Grevă pentru ca liderul de sindicat să îşi arate forţa şi să îşi păstreze privilegiile”

Sursa foto: Mediafax

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că vina pentru protestul spontan de la metrou îi aparţine liderului sindicatului de la Metrorex, „un personaj nederanjat de nimeni timp de 30 de ani”, care vrea să „îşi arate el forţa” şi să îşi păstreze privilegiile.

Ciprian Ciucu atrage atenţia asupra termenului folosit pentru greva de la metrou: „Incredibil… Personajul acela de la sindicatul din Metrorex îşi permite să ducă o mână de oameni în <subteran> (atenţie şi la conotaţie)”.

Primarul Sectorului 6 spune că toată această grevă este pentru ca liderul de sindicat să „îşi arate el forţa şi să îşi păstreze privilegiile”, doar că o face „prosteşte, fără revendicări şi fără intenţia de dialog social, cu singurul obiectiv, maximal, demisia ministrului”.

Ridicol şi penibil. Este incredibil unde s-a ajuns, un personaj nederanjat de nimeni timp de 30 de ani este vârful unei organizaţii al cărei scop nu este bunăstarea angajaţilor ci acapararea de privilegii pentru vreo câţiva jmecheri. Hai, gata, e timpul să ieşim din tranziţie şi să ajungem în Europa! Instituţiile de ordine să facă ordine!”, spune primarul Ciucu.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunţă Metrorex.