• Dispută PSD-PNL la Camera Deputaţilor
  • Marcel Ciolacu şi Florin  Roman s-au certat pentru  proiecţia bugetară
  • Premierul Ludovic Orban a fost chemat să  dea explicaţii despre proiectul de buget

Îți era dor de circul electoral? A început din nou. A doua oară pe anul acesta. Primul episod a fost ieri în Parlament. Nu are nevoie de prea multe comentarii.

Un singur lucru trebuie spus. Totul a pornit de la bani. De la banii tăi.

Marcel Ciolacu, Florin Roman, Ludovic Orban şi Victor Ponta s-au întrecut în atacuri la şedinţa în care premierul trebuie să explice clar pe ce cifre se bazează la construcţia bugetului pentru anul 2021.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
A.I. ÎN MUZEE
CUM E VREMEA ÎN ROMÂNIA?
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT

Marcel Ciolacu, candidat PSD alegeri parlamentare: Domnule Orban, dumneavoastră sunteţi adevăratul răspândac al sărăciei.

Florin Roman, candidat PNL alegeri parlamentare: „Mi-a venit în gând începutul unei rugăciuni pe care o rosteam când eram copil…şi spuneam “Înger, îngeraşul meu”. Şi acum am actualizat-o pentru că îmi dau seama că unii chiar nu mai au limite. Și vă spun, “înger, îngerasul meu, scapă-ne de pesedeu”.

Marcel Ciolacu, candidat PSD alegeri parlamentare: „Uitați-vă în oglindă. Acolo veți găsi vinovatul. Acest guvern a devenit mai periculos decât noul coronavirus.”

Ludovic Orban, candidat PNL alegeri parlamentare: ”Aţi irosit 7 ani din istoria României. V-aţi bătut joc de România.”

Ca-n viaţă, când trei se ceartă, al patrulea citează.

Victor Ponta: Domnule prim-ministru, am un mesaj de la copiii mei care stau acasa, copiii nostri ai tuturor. Știu că vă place genul muzical și mi-au spus să vă aduc aminte de Pink Floyd. Ludovic, Leave the kids alone. Lasă copiii în pace, Ludovic! Lasă-i să meargă la școală!”