Circulația într-o intersecție din București a fost dată peste cap de șoarecii care au ros cablurile semafoarelor

Cablurile roase de șoareci în București. Foto: Compania Municipală Managementul Traficului Cablurile roase de șoareci în București. Foto: Compania Municipală Managementul Traficului

Capitala are probleme cu rozătoarele! Din cauza cablurilor mâncate de șoareci, semafoarele nu au circulat miercuri în intersecția dintre Bulevardul Unirii și Strada Nerva Traian, iar traficul a fost extrem de aglomerat.

Compania Municipală Managementul Traficului a anunțat că defecțiunea semafoarelor a fost cauzată de șoarecii care au ros cablurile, iar problema a fost rezolvată după circa o oră și jumătate.

„Semafoarele din intersecția Bd. Unirii cu Str. Nerva Traian s-au defectat, fapt care a condus la îngreunarea traficului rutier. În jurul orei 14:00, echipa tehnică a Companiei Municipale Managementul Traficului București a fost solicitată pentru remedierea problemei. S-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării. Echipa noastră a demolat, igienizat și refăcut legăturile electrice, reușind ca până la ora 15:00 să asigure repunerea în funcțiune a semafoarelor și implicit reluarea traficului în condiții normale. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat participanților la trafic și asigurăm cetățenii că vom interveni cu același profesionalism de fiecare dată când vom fi solicitați”, se arată în comunicatul companiei municipale.

Acest incident vine în contextul în care doi șobolani au fost surprinși în raftul de patiserie dintr-un magazin Mega Image. Compania le-a cerut scuze clienților și a precizat că efectuează deratizări periodic.