Cîțu recunoaște că „se mai contrazice“ cu ministrul Sănătății. Care e relația dintre cei doi

Cîțu recunoaște că se mai „contrazice“ cu ministrul Sănătății. Care e relația dintre cei doi Mediafax Foto
  • Premierul Florin Cîțu a fost întrebat dacă există tensiuni între el și ministrul Vlad Voiculescu și a spus că uneori ei se contrazic.
  • Prim-ministrul are și o explicație: informațiile nu ajung întotdeauna în același timp la ei doi.

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre relația cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și a spus: „ne mai contrazicem, informațiile nu ajung întotdeauna la noi în același timp”.

Totuși, șeful Guvernului susține că nu este vorba despre tensiuni și că nu are informații despre încălcări ale regulilor din campania de vaccinare.

„În primul rând nu există tensiuni. Da, ne mai contrazicem pentru că informațiile nu ajung întotdeauna la noi în acelați timp. Sunt câteva lucruri la care țin foarte mult. Campania de vaccinare eu o văd într-un mod pozitiv, nu sunt adeptul măsurilor punitive când vine vorba de o campanie de vaccinare care are ca scop să aibă cât mai mulți oameni vaccinați. În același timp, este adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi am decis să facem această vaccinare, cei responsabili trebuie să răspundă. Eu până în acest moment nu am primit informații că ar exista așa ceva. Obiectivul nostru este să vaccinăm cât mai mulți români într-o perioadă cât mai scurtă, pe acest lucru ar trebui să ne concentrăm”, a anunțat, sâmbătă, premierul Florin Cîțu.

În ceea ce privește tragedia de la Matei Balș, premierul a dezvăluit faptul că nu a primit raportul de la Ministerul Sănătății. Cîțu a precizat că măsurile vor fi anunțate public după primirea raportului.