• Reprezentanții George Simion și Claudiu Târziu, împreună pentru prima dată într-un studio de televiziune, la „Marius Tucă Show”
  • Cei doi parlamentari au explicat ce au câștigat exact în urma voturilor românilor, cine îi curtează și ce alianțe sunt dispuși să facă
  • Printre altele, reprezentanții AUR i-au luat apărarea lui Sorin Lavric în scandalul Uniunii Scriitorilor: „E penibilă atitudinea Uniunii Scriitorilor. Sorin Lavric are tot sprijinul nostru”

George Simion și Claudiu Târziu, reprezentanții partidului AUR din Parlament, pentru prima dată împreună într-un studio de televiziune, la „Marius Tucă Show”.

Cei doi i-au luat apărarea senatorului Sorin Lavric în scandalul cu Uniunea Scriitorilor. „Niciun bărbat nu caută în femeie deșteptăciunea, profunzimea sau luciditatea. Cine vrea filosofie nu o va găsi în capul femeii” – acestea sunt vorbele care au declanșat revolta.

George Simion: „Ni s-a adus la cunoștiință că din cei 47 de parlamentari pe care îi avem, doi, trei au fost acuzați public. Nu vom ezita, că nu ne interesează ciolanul și funcțiile, vrem să dăm țării conducătorii pe care îi merită. E în joc viitorul țării și speranțele a sute de mii de români.”

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Claudiu Târziu: „Noi doi mai scriem și literatură.”

Marius Tucă: „Acel text legat de femeie era o scriitură.”

Claudiu Târzui: „Lavric a scris un text literar interpretat ca declarație politică. Una e ce face un creator cu opera lui și altceva e ce zice omul politic. Lavric e departe de a fi un misogin, e un iubitor de femei, ca orice bărbat normal. L-au acuzat de tot felul de prostii pe un om de o mare finețe.”

George Simion: „Și e penibilă atitudinea Uniunii Scriitorilor. Sorin Lavric are tot sprijinul nostru. Va fi senator al României. Eu respect femeile, orice membru AUR trebuie să resepecte femeile. Iubim femeile, rockerii, frații nostri etnici maghiari, dar dacă stau să mă scuz de fiecare dată … Era unu cu doua topoare pe umăr, uite extremiștii.”