• Conducerea SRI, chemată în Parlament pentru informaţii privind coronavirusul
  • Directorul spitalului Wuchang din Wuhan, Liu Zhiming, a murit după ce a fost infectat
  • Veniturile Apple din al doilea trimestru al acestui an fiscal vor avea de suferit de pe urma coronavirusului

Ghidaţi după principiul ”paza bună te fereşte de probleme”, membrii comisiei pentru controlul activităţii SRI vor audia, săptămâna viitoare, conducerea serviciului de informaţii. Parlamentarii vor să afle cum ne putem feri de coronavirus.

Marian Cucșa, vicepreşedintele Comisiei SRI: ”Am luat decizia să trimitem o solicitare SRI pentru a ne pune la dispoziţie toate datele pe care le au despre ce înseamnă coronavirus şi dacă sunt riscuri, care sunt riscurile să pătrundă pe teritoriul României, ce măsuri s-au luat, dacă au informaţii şi dacă au informat beneficiarii legali de informaţii despre posibilitatea pătrunderii virusului pe teritoriul României.”

SRI trebuie să trimită raportul până luni, iar marţi urmează să aibă loc audierea responsabililor serviciului de informaţii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Marian Cucşa i-a cerut, chiar, şefului statului să convoace o şedinţă a CSAT.

Marian Cucșa, vicepreşedintele Comisiei SRI: „Eu am văzut foarte multe bâlbe din partea guvernului. O bâlbă concretă – ministrul de interne a spus că a luat acele termoscanere pentru aeroporturi, în schimb pentru punctele de trecere terestre sau maritime nu a luat niciun fel de măsură.”

Îngrijorarea de la noi nu este gratuită. Peste 1800 de oameni au murit din cauza coronavirusului, inclusiv directorul spitalului Wuchang din Wuhan, Liu Zhiming, a murit după ce a fost infectat.

Coronavirusul afectează inclusiv economia, Apple anunţând că din al doilea trimestru al acestui an fiscal vor avea de suferit din această cauză.

Până în prezent au murit 1873 de oameni la nivel global.

Sursă foto: Profimedia

3 bărbați înarmați au furat dintr-un magazin din Hong-Kong 600 de role de hârtie igienică. VIDEO

Trei hoţi au furat 600 de role de hârtie igienică în Hong Kong Din cauza coronavirusului, oamenii fac provizii cu tot ce apucă şi s-au bătut să cumpere hârtie în magazine Circulaţia maşinilor personale a fost interzisă în provincial Hubei, din care a pornit epidemia Două oraşe din Hubei, Xiaogan şi Huanggang, interzic oamenilor să […]

Read more