• La încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, mai multe personalități ar putea participa la ceremonia istorică de peste două luni.
  • Potrivit Sunday Times, prințul și prințesa de Wales urmează să se întâlnească în curând cu Charles și Camilla pentru a discuta despre un rol pentru George.
  • Dacă va lua parte la ceremonie, ar fi o ruptură de tradiție, deoarece în timpul ultimelor două ceremonii, tinerii moștenitori nu au luat parte și au privit din congregație.

La încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, mai multe personalități ar putea participa la ceremonia istorică de peste două luni. Printre cei care se așteaptă să joace un rol se numără Prințul William – viitorul rege și moștenitor al tronului. Dar el nu va fi singurul viitor rege prezent la spectacolul din 6 mai.

Fiul său în vârstă de nouă ani, Prințul George, va fi, de asemenea acolo pentru a-și vedea bunicul încoronat, și s-a raportat că Charles este nerăbdător ca nepotul său cel mare să joace un rol în ceremonie. Cu toate acestea, s-a sugerat că părinții lui George, William și Kate, au o condiție strictă cu privire la rolul pe care îl va juca.

Potrivit Sunday Times, prințul și prințesa de Wales urmează să se întâlnească în curând cu Charles și Camilla pentru a discuta despre un rol pentru George. Și chiar dacă se spune că toți sunt dornici ca el să joace, William și Kate ar vrea ca rolul să nu-l supună unei examinări copleșitoare”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Dacă va lua parte la ceremonie, ar fi o ruptură de tradiție, deoarece în timpul ultimelor două ceremonii, tinerii moștenitori (Charles și Elisabeta a II-a) nu au luat parte și au privit din congregație. Istoricul regal Hugo Vickers a declarat pentru Sunday Times: „Aducerea lui George trimite, de asemenea, tot simbolismul potrivit pentru viitor și îi oferă ceva de care își va aminti mereu. Este cu siguranță diferit – această încoronare devine din ce în ce mai interesantă”.

Între timp, The Telegraph relatează că printre cei prezenți în congregație se vor afla și copiii mai mici ai lui William și Kate, prințesa Charlotte și prințul Louis, care vor fi spectatori. Istoricul Dr. Tessa Dunlop a declarat anterior pentru Mirror că istoria arată că și copiii au fost văzuți în ținutele lor alături de adulți la încoronare.

Ea a spus: „George alături de frații Charlotte și Louis vor fi o mare atracție vizuală la încoronare – așa cum a fost Prințul Charles la cea a mamei sale. Așteptați-vă ca Charlotte să poarte o coroană delicată (coroană mică) – poate chiar cea pe care regretata regină a purtat-o la încoronarea tatălui ei, la vârsta de 10 ani – iar cei doi frați în redingote și pantaloni scurți. Kate adoră să-și îmbrace copiii, așa că obiecțiile sunt puțin probabile. Iar poza care va face furori și pe care toată lumea o va dori este o fotografie cu cei trei frați în costumele lor alături de rege și regină, la balconul Palatului Buckingham, după slujbă.”

Lista finală a invitaților și rolurile pe care le vor juca toți membrii familiei regale la încoronare nu au fost încă confirmate.