• Prințul William este patronul Federației de Rugby din Țara Galilor.
  • Ei au asistat sâmbătă la meciul Țara Galilor vs Anglia din cadrul Celor Șase Națiuni.
  • Înainte de startul meciului, perechea regală s-a întâlnit cu jucătorii accidentați susținuți de Welsh Rugby Charitable Trust.

Prințul și Prințesa de Wales au mers sâmbătă la Cardiff pentru a asista la meciul dintre Țara Galilor și Anglia, pe Stadionul Principality. Prințul William, în vârstă de 40 de ani, este patronul Federației galeze de rugby, în timp ce soția sa, Kate, în vârstă de 41 de ani, este patronul Federației de rugby – după ce a preluat acest rol de la ducele de Sussex anul trecut.

Înainte de startul meciului, perechea regală s-a întâlnit cu jucătorii accidentați susținuți de Welsh Rugby Charitable Trust, al cărui patron este și William, și a inaugurat oficial Sir Tasker Watkins Suite.

În timp ce îi saluta pe cei prezenți la recepție, William a glumit că ar putea avea parte de o călătorie tensionată” spre casă cu Kate, deoarece el susține Țara Galilor, în timp ce Kate susține Anglia. Mai târziu în cursul serii, în meci, Anglia a învins Țara Galilor cu 20-10.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Aștept cu nerăbdare ziua de astăzi. Avem nevoie de o mică ridicare după săptămâna trecută, nu-i așa?”, a declarat prințul înainte de meci. Va fi o călătorie foarte tensionată spre casă. Dacă vom câștiga astăzi, soția mea nu va mai vorbi cu mine. Va fi o seară tensionată”.

Prințul de Wales și-a arătat sprijinul pentru Țara Galilor purtând o cravată roșie, în timp ce Kate a uimit în haina sa roșie și albă Catherine Walker, în valoare de 850 de lire sterline. Ea a debutat pentru prima dată cu haina elegantă cu dinți de câine în 2018, în timpul unei călătorii la Stockholm, Suedia.

Prințesa a fost întrebată despre sprijinul ei pentru Anglia, la care a răspuns cu entuziasm: Atmosfera este întotdeauna de neegalat, așa că abia aștept”. De asemenea, ea și William au vorbit deschis despre interesul celor trei copii ai lor pentru rugby, dezvăluind că toți s-au apucat de acest sport în ultimii ani.

Cei doi au povestit cum Prințul George, în vârstă de nouă ani, învață acum să placheze, în loc să joace jocul de rugby fără contact, tag rugby.