• Spitalul Militar “Dr. Carol Davila” este prima instituţie medicală din România care a intrat în carantină din caza coronavirusului
  • Conducerea Spitalului Militar a interzis accesul vizitatorilor în secţii
  • Rudele pacienţilor internaţi la Spitalul Militar pot cere la telefon informaţii despre starea acestora

De astăzi, Spitalul Militar Central este în carantină. Dacă vrei să vizitezi pe cineva internat acolo, trebuie să ştii că nu mai poţi intra în secţiile instituţiei.

Valeriu Gheorghiţă, medic primar boli infecţioase la Spitalul Militar: Practic trebuie să se respecte orele de vizită, s-a limitat numărul de vzitatori, adică trebuie să vină în spital persoanele care îi însoţesc pe cei cu dizabilităţi, pe cei care nu se pot deplasa singuri.

Coronavirus. Starea italianului infectat, care a vizitat recent România: Nu mai am febră, mi-a fost teamă

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Un cetăţean italian care vizitase România a fost diagnosticat astăzi cu coronavirus A intrat în contact cu zeci de persoane din România. Autoritățile se străduiesc să le găsească pe toate Bărbatul e internat la un spital din Rimini, iar viaţa sa nu este pusă în pericol Ultimul bilanț anunța 11 morți și 325 de infectați […]

Read more

În schimb, poţi cere informaţii la telefon despre starea pacientului.

Valeriu Ghoerghiţă: Pacienţii la momentul internării cu avizul dumnealor se transmite numărul de identificare al fiecăruia către aparţinători,acest număr poate să fie ulterior de aparţinători printr-un apel telefonic pe secţie într-un orar stabilit în care se pot cere informaţii legate de evoluţia medicală a pacientului.

Conducerea spitalului spune că măsurile sunt limitative şi se aplică şi în contextul gripei sezoniere. Nu se ştie, deocamdată, când va fi ridicată interdicţia aparţinătorilor de a intra în secţiile instituţiei.

Sursă foto: Profimedia