Criminalul din Onești, externat din spital. Va fi transportat în arestul Poliției

Sursa Foto: Sursa: Facebook / Ziarul de Bacău
  • Bărbatul cercetat pentru uciderea celor doi muncitori din Onești, externat din spital
  • Acesta este vindecat, va fi externat și transferat în arestul Poliției
  • La începutul lunii martie, Tribunalul Bacău a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile

Bărbatul cercetat pentru uciderea celor doi muncitori din Onești va fi externat luni din Spitalul Județean de Urgență Bacău și va fi transferat în Arestul Poliției.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Bacău, bărbatul este vindecat, va fi externat și transferat în arestul Poliției.

El a fost transferat la unitatea noastră la începutul lunii martie și a fost internat pe secția chirurgie. Inițial a stat câteva zile pe ATI după ce a suferit o intervenție chirurgicală, iar după ce și-a revenit a fost transferat pe secție într-o rezervă”, au transmis luni reprezentanții spitalului.

Muncitori luați prizonieri într-un apartament din Onești

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi muncitori ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă, iar agresorul a ajuns şi el la spital cu multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

La începutul lunii martie, Tribunalul Bacău a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.