• Gheorghe Moroșan a luat ostatici doi muncitori care renovau locuința pe care o pierduse acum mai bine de 10 ani, ca urmare a unei sentințe judecătorești
  • Ulterior, individul a sunat la 112 și a amenințat că îi omoară
  • În 2018, el a postat pe Facebook un film în care spune că se va răzbuna cu moartea pentru pierdea apartamentului și pentru modul în care a fost tratată familia sa

În 2018, Gheorghe Moroșan, bărbatul care a ucis doi muncitori veniți să renoveze locuința, a publicat, pe Facebook, o înregistrare video, în care anunță că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului.

Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68 de ani, a luat ostatici doi muncitori care renovau locuința pe care o pierduse acum mai bine de 10 ani, ca urmare a unei sentințe judecătorești. Ulterior, individul a sunat la 112 și a amenințat că îi omoară.

Băcăuanul nu a avut liniște de la momentul executării imobilului și chiar a amenințat că se va răzbuna cu moartea, acum 3 ani, pentru că i s-a luat casa.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Videoclipul a fost postat pe internet, iar bărbatul spune că executorul judecătoresc nu i-a arătat niciun act care să dovedească legalitatea acțiunii. El mai povestește că un jandarm i-ar fi pus fiicei lui pistolul al tâmple pentru a o obliga să părăsească apartamentul.

Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește situația, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!”, a spus Gheorghe Moroșan, în videoclipul postat pe Facebook.

Doi muncitori au fost uciși în apartamentul pe care veniseră să-l renoveze. Gheorghe Moroșan a aflat că cei doi se află în fostul său apartament și i-a luat ostatici.

Soția bărbatului a fost reținută pentru 24 ore. Femeia este acuzată de că a fost complicele soțiului său în răpirea celor doi muncitori, ea fiind în aparamentul crimei. Marți va fi prezentată Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Agresorul este în spital, după ce a fost împușcat de mai multe ori de forțele de intevenție, când au intrat în apartamentul în care i-a înjunghiat pe muncitori, după ce îi ținuse ostatici.