• Berceanu și Voiculescu se bat pentru șefia USR-PLUS București.
  • Octavian Berceanu și Vlad Voiculescu și-au depus candidaturile.
  • Alegerile se vor ține la finalul acestei săptămâni.

Pe Facebook au, deja, mii de urmăritori. Și sute de like-uri. Dar se vor înfrunta acum în lumea reală, pentru șefia USR-Plus București.

Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu, și Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, și-au depus candidaturile. Iar competiția își va alege câștigătorul la finalul acestei săptămâni. Uite ce zice despre șansele lui șeful Gărzii de Mediu.

„Am fost 4 ani de zile consilier general al Municipiului București, chiar și conilier local la Sectorul 6 și am avut nevoi acute vis a vis de nevoile de a fi susținut de filială, de partea aceasta de comunicare cu politicul. Adică, încercați să spuneți elegant că în politică dacă vrei să faci ceva ai nevoie de funcție? Nu. Ai nevoie de sprijin. Am foartă multă experiență în relația cu comunitățile, cu bucureștenii, în mod special. Timp de 5 ani am străbătut aproape toate străzile Bucureștiului”, a declarat Octavian Berceanu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

Vlad Voiculescu nu vrea să discute despre subiect. Momentan, spune, se abține de la declarațiile publice. Rămâne de văzut dacă cel cu mai multe like-uri se va alege și cu mai multe voturi. „Momentan nu fac declarații. E o singura funcție politică pe care o țintesc acum. Mă concentrez pe asta”, a spus fostul ministru al Sănătății.