• Raluca Turcan a spus că fotografiile în care apare fără mască la o acțiune de împădurire nu sunt reprezentative.
  • Turcan a mai spus că înainte de a participa la acțiune, fiecare persoană a făcut un test COVID antigen.
  • Raluca Turcan: „Repet, în mare parte a celor 5 ore, masca a fost purtată. Îmi doresc să rămânem toți prudenți, echilibrați și să trecem cu bine de aceste momente”.

Raluca Turcan a reacționat pe Facebook după ce s-a scris despre ea că s-a înghesuit într-o remorcă cu opt persoane, la numai o zi după ce au fost anunțate noile restricții.

Turcan a scris pe Facebook că are un răspuns foarte clar pentru criticile care i-a fost aduse în cursul serii de 30 martie.

„Condiția pentru participarea la acțiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

De asemenea, la locația din aer liber, situată pe deal, au fost disponibile măști și dezinfectanți. Cea mai apropiată localitate se află la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33”, a scris Turcan pe Facebook.

Turcan spune că fotografiile cu ea nepurtând mască nu au fost reprezentative

„Fotografiile invocate nu au fost reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber.

Măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare. Rămân o adeptă a măștii de protecție și a vaccinării și cred în continuare, cu tărie, în nevoia respectării măsurilor.

Fotografiile de mai jos întăresc cadrul de înțelegere. Repet, în mare parte a celor 5 ore, masca a fost purtată. Îmi doresc să rămânem toți prudenți, echilibrați și să trecem cu bine de aceste momente”, a scris Raluca Turcan într-o postare pe Facebook.