• Prinţesa Anne a efectuat marţi dimineaţă o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor.
  • William, Prinţul de Wales, se întoarce la îndatoririle oficiale din această săptămână.
  • Prinţul Harry a sosit în Londra.

Membrii familiei regale au început să preia din îndatoririle Regelui Charles al III-lea. Prinţesa Anne a efectuat marţi dimineaţă o ceremonie de învestitură la Castelul Windsor, fiind primul membru al familiei care îndeplineşte îndatoririle regale după anunţul public al Palatului Buckingham făcut luni seara, potrivit BBC.

Ulterior, a vizitat un centru comunitar din Eastwood, în Nottinghamshire, scopul deplasării fiind de a afla cum un nou proiect îi ajută pe rezidenţii locali să îşi îmbunătăţească sănătatea mintală.

Prinţul William revine la îndatoririle regale, după operaţia suferită de prinţesa Kate

William, Prinţul de Wales, se întoarce la îndatoririle oficiale din această săptămână, după ce soţia sa, Kate, Prinţesă de Wales, a avut o intervenţie chirurgicală la abdomen.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ

Este probabil ca William să preia unele sarcini în numele tatălui său, dar nu se aşteaptă să fie nevoie de consilieri de stat, care exercită puterea atunci când monarhul nu îşi poate îndeplini îndatoririle.

Prinţul Harry a ajuns în Londra

Înainte ca vestea că Regele Charles a fost diagnosticat cu o formă de cancer, atât William, cât şi Harry, au fost anunţaţi personal de către tatăl lor în legătură cu acest aspect.

Prinţul Harry a sosit în Londra, din California, SUA. Până în acest moment, potrivit unor surse citate de BBC, nu este programată o întâlnire între Prinţul Harry şi fratele său mai mare, Prinţul William.

În cursul zilei de luni, Palatul Buckingham a anunţat că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer, depistată în urma internării sale în spital pentru tratamentul pentru prostată.

Citește și: